Roti Shop de Mare

Adres
Beneluxplein 7
1825 RT Alkmaar
Telefoon
072 5626149
Dinerbon.com Alkmaar Roti Shop de Mare

Met uw dinerbon kunt u nu terecht bij Roti Shop de Mare! Roti Shop is gelegen aan het Beneluxplein in Alkmaar. Het is een knusse snackbar/shop waar u heerlijk binnen of buiten kunt genieten van uw maaltijd of gerecht. In de Roti Shop werkt een vriendelijk team die zijn uiterste best doet om uw bezoek perfect te laten verlopen. Laat gerust uw wensen weten en stel al uw vragen!

In de keuken worden verrukkelijke Hollandse en Surinaamse gerechten en maaltijden klaar gemaakt. Deze maaltijden en gerechten worden elke dag vers bereid, dit zult u ook zeker terug proeven! In de keuken worden voornamelijk gerechten uit de Surinaamse keuken gemaakt, zo kunt u met uw dinerbon op culinaire ontdekkingstocht door de Surinaamse keuken gaan! De Surinaamse specialiteit uit de keuken zijn de Hindoestaanse roti gerechten, de belegde broodjes en de diverse hapjes. Er worden natuurlijk ook andere verrukkelijke dingen gemaakt waaronder nasi/bami gerechten, witte rijst gerechten, vegetarische gerechten, schotels, maaltijden, Turkse pizza’s, diverse kleine gerechten en snacks & friet. Naast deze gerechten en maaltijden kunt ook kiezen uit verschillende soorten sauzen en heerlijke  dranken voor jong en oud. Ideaal voor uw dinerbon! Voor Roti Shop de Mare is het belangrijk dat u heerlijk kunt genieten van uw maaltijd of gerecht, daar streven zij dan ook naar!

Maandag is de Roti Shop helaas gesloten, maar u kunt gerust langskomen van dinsdag t/m zaterdag tussen 12:00 uur en 22:00 uur of op zondag tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Twijfel dus niet en kom uw dinerbon verzilveren!