Bar Brasserie t Hert

Adres
Dorpsstraat 64
1182 JE Amstelveen
Telefoon
020 - 345 72 46
Dinerbon.com Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Dinerbon.com Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Dinerbon.com Amstelveen Bar Brasserie t Hert
Dinerbon.com Amstelveen Bar Brasserie t Hert

Als u een avondje wilt genieten van een sfeervol etentje is er in Amstelveen geen betere plek dan Brasserie ’T Hert. Puur, ongedwongen, eerlijk, lekker eten, relaxt een drankje drinken, sfeervol en gezellig. Al deze omschrijvingen zijn toe te passen op dit leuke etablissement. Het is een brasserie zoals ze niet meer gemaakt worden. En u kunt nu zelfs betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

In de keuken is het altijd zomer. Dit wordt mogelijk gemaakt vanwege de invloeden uit Frankrijk, Italië en Spanje. Door een mix te maken van deze keukens is het Modern Mediterraans ontstaan. In combinatie met een prachtige wijnkaart is het bij Brasserie ’T Hert buitengewoon genieten.

De kaart is seizoensgebonden. Door gebruik te maken van voornamelijk streekproducten kan de keuken de duurzaamheid van de kaart garanderen. Toch is het elke keer weer een uitdaging om het beste uit elk product omhoog te halen. Maar door elk seizoen een nieuwe kaart samen te stellen heeft het keuken team een enorme ervaring weten op te bouwen. Deze ervaring delen ze maar wat graag met hun gasten. Naast streekproducten weet het team ook elke keer een mooie wijnkaart samen te stellen. Dit doen ze in samenwerking met het wijnhuis Tamis Wijnen, uit Alkmaar. Het is elk seizoen weer een hart onder de riem dat de vaste gasten blijven terugvragen naar die specifieke wijn van vorige keer.

Laat u dus verwennen door het professionele team van ’T Hert. Vergeet niet om met uw dinercheque van DinerCadeau te betalen.