Grand Cafe All Sports

Adres
Van der Hooplaan 237
1185LN Amstelveen
Telefoon
020 - 640 4807
Dinerbon.com Amstelveen Grand Cafe All Sports
Dinerbon.com Amstelveen Grand Cafe All Sports
Dinerbon.com Amstelveen Grand Cafe All Sports

Laat u niet misleiden door de naam van Grand Café All Sports. Bij dit grand café hoeft u zich absoluut niet uit te sloven. Hier kunt u zich juist helemaal laten verwennen door heerlijk eten en drinken en fantastische bediening. Fusion-style restaurant, sportcafé, koffiehuis of kroeg? Ervaar zelf de gastvrijheid bij Grand Café All Sports, want bij ons is de klant echt koning. Uw Dinerbon accepteren wij ook!

Alles van onze uitgebreide kaart is ieder moment van de dag te bestellen. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie, een gezond tussendoortje of een frisse salade, maar ook voor een uitgebreide lunch of diner en een goed glas wijn. U bepaalt zelf waar u op dat moment zin in heeft en onze keuken bereidt het met veel plezier. Naast ons vaste menu hebben wij nog een wisselende specialiteit van de dag, die wij u zeker aanraden. Aan de kinderen is ook gedacht; daarvoor hebben wij een speciaal kindermenu.

Het is bij All Sports heerlijk toeven aan onze bar of aan een van onze restauranttafels. Op warme dagen klappen wij de deuren open naar ons zonnige terras. Dan is het pas echt relaxen.

Eenzelfde kwaliteit vindt u ook in het bar-restaurant gedeelte van de sauna. Reserveren is daar en bij ons niet noodzakelijk, maar wij adviseren het wel. Zeker met grote groepen.

Zien wij u snel verschijnen bij Grand Café All Sports? Misschien na een zware training, maar misschien ook wel gewoon omdat u zin had om even heerlijk te dineren. Vergeet uw Dinerbon niet!