Sushi Time Amstelveen

Adres
Binnenhof 6a
1183 ZG Amstelveen
Telefoon
020 - 7372790
Dinerbon.com Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Dinerbon.com Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Dinerbon.com Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Dinerbon.com Amstelveen Sushi Time Amstelveen

U kunt nu ook in Nederland genieten van de rijke Japanse smaak die Sushi heet. Om deze smaak het best te proberen kunt u bij Sushi Time aan de lopende band of aan een tafeltje plaatsnemen. Bij Sushi Time kunt u ook gewoon betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

U hoeft geen medewerker in een fabriek te zijn om plaats te nemen aan de lopende band. Op deze lopende band liggen namelijk bordjes met eten, geen auto onderdelen. De gerechten die op de bordjes liggen zijn voornamelijk sushi maar er zitten ook ‘More Than Sushi’ gerechten tussen. Dat zijn gerechten die bijvoorbeeld op de teppanyaki plaat worden klaargemaakt. In Japan zelf is de lopende sushi band een enorm succes. Hier in Nederland begint het langzaam aan te slaan. Want, zoals de vaste gasten van Sushi Time weten, is het erg aangenaam om zelf te kunnen bepalen wat u eet en hoe lang u blijft zitten. Helaas is het niet altijd mogelijk om naar het restaurant te komen omdat u aan het werk bent of geen zin heeft om van de bank af te komen. Daar hebben ze bij Sushi Time over na gedacht en speciaal voor u komen ze de heerlijke Japanse keuken gewoon langs de deur brengen.

Ook bieden ze bij Sushi Time workshops aan. Tijdens deze workshops zal u leren hoe u zelf sushi moet maken. Aan het einde van de les mag u natuurlijk gewoon uw eigen gemaakte sushi opeten. Dit is natuurlijk een hele leuke activiteit voor een feestje. Maar ook als u alleen bent kunt u zich hiervoor inschrijven, daar wordt door Sushi Time niet moeilijk over gedaan.

Kom dus snel genieten van de heerlijke sushi. Vergeet niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.