Thai from Sky

Adres
Kostverlorenhof 65
1183 HG Amstelveen
Telefoon
020-6406338
Dinerbon.com Amstelveen Thai from Sky
Dinerbon.com Amstelveen Thai from Sky
Dinerbon.com Amstelveen Thai from Sky

Met uw Dinerbon bent u nu ook van harte welkom in restaurant Thai from Sky, waar mooie, authentieke gerechten uit de Thaise keuken worden geserveerd. In ons restaurant met open keuken kunt u zien hoe de gerechten op traditionele wijze worden bereid door onze Thaise koks. De prachtige geuren en kleuren van de gerechten komen met de dienbladen mee het restaurant in.

De menukaart van Thai from Sky bevat een grote verscheidenheid aan heerlijke vlees- en visgerechten, maar ook vele vegetarische en zelfs veganistische gerechten. De curry’s op onze kaart zijn erg populair en wij zijn in Amstelveen en omstreken bekend om onze ambachtelijke Thaise viskoekjes. De Thaise keuken staat bekend om het gebruik van krachtige kruiden en specerijen. Wij kunnen echter onze gerechten precies aanpassen aan uw smaak. Houdt u niet van pittig? Geen probleem, wij bereiden voor u een milder gerecht. Wij houden er ook rekening mee als u een bepaald dieet volgt of een allergie heeft. Veel van onze gerechten zijn glutenvrij en al ons eten is lactosevrij.

Na een bezoekje aan Hua Hin is het geen raadsel meer waarom Thailand ook wel ‘Het land van de glimlach’ wordt genoemd. U wordt warm ontvangen door onze gastvrije bediening die u zal adviseren bij het maken van de juiste keuze. Dat is geen gemakkelijke taak. Er staan meer dan genoeg lekkere gerechten op de kaart en kiezen kan een lastige opgave zijn. Daar is echter een oplossing voor; u komt gewoon nog een keertje terug! Komt u snel eens langs om de echte Thaise keuken te leren kennen? Thai from Sky bezorgt ook, maar dit kunt u helaas niet afrekenen met uw Dinerbon