Ailien's Moksi Alesie

Adres
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 42464892
Dinerbon.com Amsterdam Ailien's Moksi Alesie
Dinerbon.com Amsterdam Ailien's Moksi Alesie
Dinerbon.com Amsterdam Ailien's Moksi Alesie

In Amsterdam Zuid-Oost is een oude parkeergarage gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterend eetcentrum. Deze plek draagt de naam World of Food, en biedt plaats aan meer dan 25 eetgelegenheden met internationale maaltijden. Een van deze eetgelegenheden is Ailiens Moksi-Alesie. Moksi-Alesie is Surinaams voor “gemengde rijst”. Hiermee zijn uiteraard veel combinaties mogelijk, en deze zijn allemaal ontzettend lekker. Hier kunt u uw dinerbon dus perfect besteden.

Als u uw dinerbon wilt besteden aan de Surinaamse keuken, dan is dit de plek om te zijn. Er is een ruim assortiment aan rijstgerechten. Bij de vleesmaaltijden zit standaard zoutvlees. Dit wordt aangevuld met gerookte kip of kipstukjes, afhankelijk van het gerecht. De karakteristieke Surinaamse smaak wordt toegevoegd door de overige ingredienten, en afgerond met de bijbehorende kruiden en sambal. En ook de liefhebbers van vis kunnen hier terecht, voor een lekkere vismaaltijd. Tevens is de kaart voorzien van salades en bijzondere drankjes, zoals dawet. Het laatste tegoed van uw dinerbon kunt u vervolgens gebruiken om te genieten van een zoet nagerecht. Al met al een authentieke Surinaamse kaart, waarvan de gerechten zowel lekker zijn, als er ook nog eens prachtig uitzien. Als u nog niet overtuigd bent, dan kunt u een kijkje nemen op de website, en de foto’s van de maaltijden zullen u direct over de streep trekken.

Loopt u gerust eens binnen bij Ailiens Moksi-Alesie, op de eerste verdieping van de World of Food. Dan bent u op de juiste plek om uw dinerbon om te ruilen voor een Surinaams maal.