Akbar Indian Restaurant

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 15
1017PV Amsterdam
Telefoon
020 624 22 11
Dinerbon.com Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Akbar Indian Restaurant

Sinds de oprichting van het restaurant Akbar in 1981 is het aanbod van verschillende smaken in Nederland flink toegenomen. Maar toen het net was geopend was het één van de eerste Indiase restaurants van de stad. Het zou niemand verbazen als Akbar een flinke bijdrage zou hebben gehad aan het introduceren van de complexe smaken uit de Indiase keuken. Wat waarschijnlijk ook wel geholpen heeft is de centrale locatie, net achter het Leidseplein in Amsterdam. Omdat ze in het hartje van de hoofdstad zitten krijgen ze dagelijks een hoop gasten binnen, die stuk voor stuk met een enorme hartelijkheid worden ontvangen. Ook de gasten die een dinercheque van Diner Cadeau hebben.

De gastvrouwe van Akbar vindt het uitermate belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Het is niet voor niets dat ze de pittigheid van het eten voor u aan willen passen. Ook als u vegetariër bent of een specifiek dieet heeft staan ze voor u klaar. Het eten is ook nog een Halal zodat iedereen van harte welkom is om zorgeloos te kunnen eten. Ook als u geen Nederlands spreekt kunt u met het personeel praten. Ze gaan gewoon verder in Hindi, Engels of zelfs Duits. Echt iedereen zal zich hier direct thuis voelen.

Een aangenaam extraatje is de mogelijkheid een beroemdheid te spotten. U loopt bij Akbar altijd de kans iemand tegen het lijf te lopen die wereldberoemd is. Door het goede oog voor detail van het personeel hebben ze een groep vaste gasten die niet mis is. U loopt bijvoorbeeld de kans om tegenover Bruse Willis plaats te nemen. Spannend.

Het mag duidelijk zijn, bij Akbar bent u altijd welkom. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.