Amigo Grill Rozengracht

Adres
Rozengracht 5
1016 LP Amsterdam
Telefoon
020-638 62 46
Dinerbon.com Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Dinerbon.com Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Dinerbon.com Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Dinerbon.com Amsterdam Amigo Grill Rozengracht

In het centrum van Amsterdam vindt u ontelbare leuke eetgelegenheden. Diverse keukens van over de hele wereld zijn er vertegenwoordigd. In een aanzienlijk deel van deze restaurants kunt u ook uw dinerbon besteden. Dit is ook het geval bij restaurant Amigo Grill: een authentiek Argentijns restaurant dat u kunt vinden aan de Rozengracht in het centrum van de stad. In dit restaurant kunt u in ruil voor uw dinerbon zeven dagen in de week komen genieten van de lekkerste vleesgerechten die de Argentijnse keuken te bieden heeft. De keuken van het restaurant is iedere dag geopend van 12:00 tot 00:00, dus u bent zowel welkom voor een uitgebreide lunch als voor een late night dinner.

Bij de meeste restaurants in Nederland sluit de keuken veel eerder, dus dit is een fijne bijkomstigheid wanneer u het nachtelijke Amsterdam aan het verkennen bent. Het keukenteam van Amigo Grill Rozengracht weet precies hoe ze uw stukje vlees het allerlekkerst kunnen bereiden. Ze hebben dan ook allemaal jarenlange ervaring in het vak. Ook maken ze gebruik van producten van goede kwaliteit, iets dat de smaak van uw gerecht uiteraard ook ten goede komt! U heeft bij Amigo Grill Rozengracht de keuze uit verschillende heerlijke Argentijnse Grillgerechten. Zo kunt u onder andere in ruil voor uw dinerbon genieten van heerlijke spareribs, een goede t-bonesteak, rib-eye en nog veel meer.

Uiteraard krijgt u bij uw gerecht passende garnituur bij en schenkt de bediening graag een lekker glas Argentijnse wijn voor u in. Beleef een heerlijke avond uit met uw dinerbon in Amsterdam centrum. Breng een bezoek aan Amigo Grill Prinsengracht!