Amore Mio Grillhuis

Adres
Holendrechtplein 28
1106LP Amsterdam
Telefoon
020-6919533
Dinerbon.com Amsterdam Amore Mio Grillhuis
Dinerbon.com Amsterdam Amore Mio Grillhuis

Kent u grillhouse Amore Mio al? Dit sfeervolle afhaalrestaurant is te vinden op steenworp afstand van metrostation Holendrecht in Amsterdam Zuid-Oost. Ze staan bekend om hun verse Italiaanse gerechten, oosterse vleesschotels en behulpzame personeel. Amore Mio staat voor een goede mix van diverse (eet)culturen, net als Amsterdam Zuid-Oost zelf! Iedereen is hier van harte welkom voor een hapje en drankje. Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

Amore Mio is dagelijks geopend vanaf 16:00. U kunt de Dinerbon besteden aan een verse pizza, pasta, Italiaanse vlees- of visspecialiteit, frisse salade en nog veel meer. Wat u ook kiest, u zal genieten van een heerlijk en royaal geportioneerd diner! Bij Amore Mio kunt u lekker eten voor een goede prijs. Op de menukaart vindt u verder Pizza Hawai, Pizza Quattro Formaggi, Pizza Tonno en een Calzone Speciaal gevuld met tomaat, kaas, ham, salami, champignons, uien, paprika en artisjokken. Dit laatste is ideaal voor de grote trek! Voor de vleesliefhebbers onder ons is de Dinerbon bij Amore Mio goed besteed. Wat dacht u van een Shoarma Schotel, Spareribs Schotel of Kapsalon? Als u niet kunt kiezen, kunt u ook voor de Mixed Grill Schotel met shoarma, shaslick, kebab, lamskotelet én spareribs gaan. Om de vingers er bij af te likken!

Overigens kan de vegetariër ook prima bij Amore Mio terecht. Ze serveren diverse pasta’s en pizza’s met groenten en/of kaas. Ook behoort een Falafel Schotel tot de culinaire mogelijkheden. Zo kan iedereen genieten van een heerlijk diner met de Dinerbon!