Axum Restaurant

Adres
Blasiusstraat 62
1091CV Amsterdam
Telefoon
020 663 3963
Dinerbon.com Amsterdam Axum Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Axum Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Axum Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Axum Restaurant

Bij Restaurant Taytu in Amsterdam Oost kunt u genieten van authentieke Ethiopische keuken in een informele sfeer. Ga op culinair avontuur met uw Dinerbon! De Ethiopsiche eetcultuur staat bekend om haar diverse eenpansgerechten, bijzondere smaakcombinaties en uitzonderlijke gastvrijheid. Dit kunt u nu allemaal zelf ervaren bij Restaurant Taytu. Het restaurant is vernoemd naar de invloedrijkste vrouw in de moderne Ethiopische geschiedenis, wiens naam ‘’Zonneschijn’’ betekent. Alle gasten worden dan ook volledig in het zonnetje gezet! Ook u bent harte welkom en uw Dinerbon is dat ook.

Beleef de echte Ethiopische levensstijl bij Restaurant Taytu! In een levendige setting krijgt u een groot bord met eten en Injera waarmee u samen met uw tafelgenoten de hapjes van één bord kunt eten. De Injera is een soort luchtige pannenkoek, die eigenlijk als vervanging dient voor uw mes en vork. Vindt u het leuk om allemaal verschillende gerechten te proeven in ruil voor uw Dinerbon? Ga dan voor het ‘’Taytu’s Special Menu’’ met drie verschillende gerechten en vijf verschillende bijgerechten. Ze hebben hier ook een vegetarische variant van. Sowieso zitten vegetariërs hier wel goed. Op de kaart vindt u diverse Ethiopische specialiteiten met onder andere linzen, spliterwten, kikkererwten en boerenkool. Zo kan iedereen genieten van een exotische maaltijd!

Volgens de Ethiopische traditie wordt de maaltijd afgesloten met een koffieceremonie. Vanaf vier personen is dit ook mogelijk bij Restaurant Taytu. Dit maakt uw diner extra bijzonder! Reserveer nu een tafel bij Taytu en vergeet uw Dinerbon niet.