Basilico Restaurant

Adres
Bijlmerplein 563
1102DS Amsterdam
Telefoon
020 6977005
Dinerbon.com Amsterdam Basilico Restaurant

Op het bruisende Bijlmerplein in het hart van Amsterdam-Zuidoost is Restaurant Basilico gevestigd. Met uw Dinerbon kunt u hier dagelijks terecht tussen 10:00 en 20:00. Op zondag is het restaurant gesloten. ‘’Basilico’’ is het Italiaanse woord voor basilicum. Zoals u waarschijnlijk al vermoedde, kunt u hier heerlijke Italiaanse specialiteiten bestellen. De favoriete keuken van menigeen!

Bij Restaurant Basilico kunt u uiteraard pizza en pasta krijgen, maar ook antipasti, salades en panini’s. Een royaal bord eten voor een schappelijke prijs. Met uw Dinerbon is het natuurlijk al helemaal voordelig! In de authentieke pizzaoven worden dagelijks de knapperigste pizza’s gebakken. Dit varieert van de simpele Pizza Margarita tot de Pizza Pepperoni of Pizza Pescatorella. Vegetarisch, vis of vlees, het is er allemaal bij Restaurant Basilico. Het is dan ook ideaal om hier met een divers gezelschap te gaan eten. Vanwege de centrale ligging is het ook leuk om een etentje te combineren met een shopdag, concert of voetbalwedstrijd. Het zit ook vlakbij het metrostation Bijlmer Arena, dus eigenlijk is het restaurant goed te bereiken voor iedereen. Woont u in Amsterdam Zuid-Oost en heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Dan kunt u de Italiaanse specialiteiten ook thuis laten bezorgen. Deze kunt u zelfs eenvoudig online bestellen!

Of u nou alleen komt of met een grote vriendengroep, het team van Restaurant Basilico is helemaal klaar voor u komst. De romige pasta’s en de knapperige pizza’s liggen al op uw te wachten. U bent van harte welkom om gezellig te komen eten en uw Dinerbon is dat ook.