Black and Blue Leliegracht

Adres
Leliegracht 46
1015DH Amsterdam
Telefoon
020 625 0807
Dinerbon.com Amsterdam Black and Blue Leliegracht
Dinerbon.com Amsterdam Black and Blue Leliegracht
Dinerbon.com Amsterdam Black and Blue Leliegracht

In hartje Amsterdam kunt u met uw Dinerbon bij Steakrestaurant Black and Blue genieten van, hoe kan het ook anders, de heerlijkste steaks. Black and Blue ligt aan het randje van de Jordaan aan de Leliegracht en u kunt bij ons met uw Dinerbon aanschuiven en ware steakkunst aanschouwen. U kunt plaatsnemen in ons fraaie ingerichte restaurant. Hier kunt u in een informele en gezellige sfeer op ontspannen wijze dineren. Wij vinden het bij Black and Blue dan ook erg belangrijk dat onze gasten zich op hun gemak voelen. U kunt bij ons dan ook rekenen op een gastvrije bediening, eerlijke prijzen en een fijne en gezellige sfeer. Kom dus gezellig langs met uw Dinerbon om lekker bij te kletsen met vrienden of om gezellig intiem te dineren. Wij zijn dan ook het ideale restaurant om met uw Dinerbon te bezoeken als u houdt van puur en eerlijk eten en een gezellige sfeer.

Wij focussen ons op de steaks, gezien dat natuurlijk onze expertise is. Salades zijn we ook goed in en die bereiden we naar wens en natuurlijk altijd vers. Onze steaks komen zo van onze Josper houtskoolgrill en dat geeft het geheel extra smaak mee. Verse friet en een lekker wijntje erbij en uw avond uit met uw Dinerbon kan niet meer in het water vallen! Voor de steakliefhebber althans.

Komt u gezellig een keer bij ons op bezoek met uw Dinerbon? Wij heten u alvast van harte welkom en we hopen u binnenkort een keer persoonlijk te kunnen verwelkomen bij Steakrestaurant Black and Blue!