Brasserie Flo Amsterdam

Adres
Amstelstraat 9
1017 DA Amsterdam
Telefoon
020 - 8904757
Dinerbon.com Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam Brasserie Flo Amsterdam

Genieten van een echt stukje Parijs met uw Dinerbon? Dat kan in Amsterdam bij Brasserie Flo. Brasserie Flo is gevestigd aan het levendige en drukke Amsterdamse Rembrandtplein. Bij Flo kunt u genieten van een typisch Parijse sfeer. Bij binnenkomst voelt Flo dan ook meteen aan als een authentieke Parijse Brasserie. Alle elementen zijn in ieder geval aanwezig. Mooi schoon en wit tafellinnen, bedrijvige obers, zwoegende koks, gezellig meubilair dat lekker knus dicht bij elkaar staat: een perfecte impressie van een echte Parijse Brasserie. De sfeer die hiermee gepaard gaat draagt natuurlijk bij aan de ervaring. Met uw Dinerbon kunt u bij Flo terecht voor alles wat de Franse keuken te bieden heeft. Wat ook prettig is, is dat u bij Flo ondanks de bedrijvigheid toch ontspannen kunt onthaasten. Het contrast met het rumoerige en drukke Rembrantplein is dan ook vrij groot.

Wij koesteren bij Flo een diepe bewondering voor alles wat een zeevrucht genoemd kan worden. Bij het binnenkomen valt het mooie fruits de mer buffet dan ook meteen op. Hier liggen allerlei prachtige, verse zeevruchten op ijs klaar om verwerkt te worden in onze prachtige fruits de mer schalen. Langoustines, gamba’s kreeften, schaal- en schelpdieren: er is enorm veel variatie in te ontdekken. Uiteraard kunt u ook bij Flo terecht voor andere Franse klassiekers. Wat dacht u bijvoorbeeld van steak tartare of crêpe suzette?

Kom gezellig een keer bij ons langs met uw Dinerbon en laat uw in onze Parijse brasserie in de watten leggen. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!