Bunga Mawar

Adres
Zeedijk 41
1012AR Amsterdam
Telefoon
020 620 3472
Dinerbon.com Amsterdam Bunga Mawar
Dinerbon.com Amsterdam Bunga Mawar

Maak uw bezoek aan Amsterdam compleet door te dineren bij Bunga Mawar. Dit traditionele Indonesische restaurant bevindt zich aan de Zeedijk in het centrum van Amsterdam. Een ideale bestemming voor uw Dinerbon wanneer u de Amsterdamse grachten heeft bewonderd, historische gebouwen heeft bezichtigd of een dagje heeft geshopt. Vanaf het centraal station loopt u er makkelijk naar toe!

Bunga Mawar is knus en zonder overbodige poespas ingericht. Het oudere Indonesische echtpaar runt het restaurant al jaren met veel liefde. Zij laten graag iedereen meegenieten van al het lekkers dat de Indonesische keuken te bieden heeft. Ook met uw Dinerbon kunt u hier terecht. Op de menukaart vindt u niet honderden verschillende gerechten, maar een overzichtelijk aantal gerechten die allemaal bijzonder smaakvol zijn. Wat dacht u van een verrukkelijke rendang in ruil voor uw Dinerbon? Het rundvlees in de rendang is ontzettend mals en smaakvol, omdat het langzame kookproces ervoor heeft gezorgd dat alle kruiden volledig zijn opgenomen door het vlees. Ook de gadogado is een aanrader. Dit is een mix van groenten met gekookt ei, pindasaus en knapperige kroepoek of emping geserveerd met rijst of lontong. Sluit uw maaltijd af met een traditioneel Indonesische koffie genaamd ‘kopi tubruk’ en een huisgemaakte spekkoek. U zult bijna vergeten dat u zich gewoon in Amsterdam bevindt!

Het restaurant is elke dag van de week geopend en u vindt het aan de Zeedijk nummer 41. Beleef hier een onvergetelijke avond met uw partner, vrienden of collega’s en vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen!