Cafe Burrito

Adres
De Clerqstraat 14
1052 ND Amsterdam
Telefoon
020-6189807
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Burrito
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Burrito
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Burrito

Net buiten het toeristische centrum van Amsterdam kunt u binnenlopen bij Mexicaans restaurant Burrito. Het restaurant is gelegen in de Clerqstraat, een lange veelzijdige Amsterdamse straat.

Bij Burrito kunt u de heerlijke Mexicaanse keuken ervaren. Klassiekers als de Mexicaanse chili con corne, enchilada’s, taco’s en uiteraard de burrito worden hier volgens traditioneel recept klaargemaakt. Het is een bijzondere ervaring om in de Nederlandse hoofdstad op authentieke Mexicaanse manier te dineren. Dit is natuurlijk een perfecte gelegenheid om met uw dinerbon te betalen.

Laat u verrassen door de exotische gerechten. Doordat de recepten doorgegeven zijn van generatie op generatie kunt u proeven dat er veel liefde mee gemoeid gaat. Het zal u niets verbazen dat er al velen gasten u voor gingen. De kookkunsten van de chef zijn van hoge kwaliteit.

Burrito is de perfecte locatie om een lekker hapje te gaan eten nadat u een lange dag langs alle bezienswaardigheden heeft gewandeld. Het is fijn dat het dan ook niet al te prijzig is. En dat u kan betalen met de dinerbon. Want een dagje in de hoofdstad is al duur genoeg. Ook zijn ze bij Burrito tot laat op de avond geopend. Komt u bijvoorbeeld net aan in de stad maar u heeft nog niet kunnen eten? U kunt altijd aanschuiven.

Kom dus snel langs. Het team van Burrito weet precies hoe ze u met verwennen en met een brede glimlach te laten genieten van een avondje uit eten. Mexicaans eten was nog nooit zo lekker én helemaal niet duur. Loop gerust binnen en laat u verwennen.