Cafe Lusthof

Adres
Van Baerlestraat 128
1071 BD Amsterdam
Telefoon
020 6628289
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Lusthof
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Lusthof
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Lusthof
Dinerbon.com Amsterdam Cafe Lusthof

Met uw Dinerbon kunt u in het culturele hart van Amsterdam genieten van gezelligheid en lekker eten bij Café Lusthof. Lusthof is al een jaar of dertig een begrip in Amsterdam-Zuid en ook ver daarbuiten. De ligging van Lusthof is dan ook vrij uniek, zowel qua straatbeeld als qua geografische ligging. Lusthof ligt in het museumkwartier van Amsterdam en dat betekend dat er op cultureel vlak enorm veel te doen is in de buurt. Het Museumplein ligt om de hoek en dat betekend dat het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Stedelijk museum, het van Gogh museum en ook de P.C. Hoofstraat vlakbij liggen. Met uw Dinerbon kunt u bij Lusthof dus optimaal een pauze houden tijdens uw culturele verkenningstocht door Amsterdam. Als afsluiter van zo’n actief dagje zijn we natuurlijk ook hartstikke geschikt. Lusthof is een gezellig café met een typische ‘bruine’ uitstraling. Lekker ontspannen genieten van een hapje en een drankje dus, zonder al te veel poespas. Met uw Dinerbon is dat natuurlijk nog wat rustgevender.

Ook al zijn we ‘maar’ een eetcafé, op onze kaart ontbreekt het niet aan ambitie. Met uw Dinerbon kunt u bij Lusthof terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Wij hebben dan ook vier verschillende kaarten, met daarop lekker veel variatie. Wij koken lekkere Nederlandse gerechten, maar er zijn ook een hoop internationale invloeden te herkennen op onze kaart. Ook hebben wij een wisselend maandmenu, altijd een goede keuze!

Kom gezellig met uw Dinerbon langs bij Lusthof. Wij heten u alvast van harte welkom en hopen u snel een keer te kunnen verwelkomen!