Caffe La Strada

Adres
Daalwijkdreef 100
1071CJ Amsterdam
Telefoon
06-17632477
Dinerbon.com Amsterdam Caffe La Strada
Dinerbon.com Amsterdam Caffe La Strada

Wees welkom met uw Dinerchequ bij Caffé La Strade in het bijzondere World of Food voor het beste kopje koffie wat u in jaren heeft gehad. Met uw Dinercheque kunt u hier namelijk genieten van allerlei soorten koffie, ontbijt, lunch én een exclusieve tostikaart. Alles bereid van verse Italiaanse producten.

Caffé La Strada bevindt zich in World of Food, een overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage. Nu is de 3000 m2 een eet- en horecatrefpunt waar ruim 25 ondernemers een nieuwe eetbeleving gerealiseerd hebben!

In de foodcourt komt u niet alleen om te eten, maar ook om te ontmoeten, leren en werken. Op verschillende plekken kunt u eten en drinken scoren bij de vele kraampjes, lange tafels en op de mooie terrassen. De ondernemende smaakmakers presenteren in de voormalige garage internationale streetfood gerechten in de vele restaurants. Caffé La Strada is hier één van; u bent hier welkom voor heerlijke Italiaanse specialiteiten met uw Dinerbon!

World of Food is een uniek initiatief van culinaire ondernemers uit Amsterdam Zuidoost. Zij bieden hier hun beste gerechten aan een breed publiek aan op een plek waar veel verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Zo wordt het culinair ondernemerschap van Zuidoost gestimuleerd en wordt er een plek gecreëerd waar de multiculturele keuken van Zuidoost kan groeien en bloeien. In 2010 werd World of Food werkelijkheid, in de unieke garage Develstein.

Kennismaken van dit bijzondere project doet u met uw Dinercheque. Wees welkom bij Caffé La Strada en ontdekt ook alle andere unieke ondernemingen in het World of Food project. Wij nodigen u van harte uit om een avondje de unieke sfeer van Amsterdam Zuidoost te komen beleven. Vergeet uw Dinercheque niet, want daar kunt u mee betalen!