Casa Italiana

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon
020 2218863
Dinerbon.com Amsterdam Casa Italiana

Vlakbij het bruisende Leidseplein treft u Italiaans specialiteitenrestaurant Casa Italiana. Wij zijn gevestigd in de Korte Leidsedwarsstraat, vlakbij het levendige Leidseplein. Het Leidseplein is het bruisende uitgaanscentrum van Amsterdam, en staat garant voor een spannende avond uit. Voordat u zich onderdompelt in het bruisende uitgaansleven van Amsterdam kunt u bij ons met uw Dinerbon op ontspannen wijze genieten van een heerlijke pizza of pasta. Wij zitten al op deze locatie van 1982, hoewel we in 2013 zijn doorgegaan onder een andere eigenaar. Voor de kwaliteit van onze gerechten maakt dat weinig uit natuurlijk. Bij Casa Italiana kunt u zich op ontspannen wijze voorbereiden op een gezellige stapavond in onze hoofdstad. Onze dinerzaal is ruim en gezellig, waardoor u bij ons nog even heerlijk kunt onthaasten voordat u zich weer in de drukte van het Leidseplein mengt.

Casa Italiana staat in de buurt bekend om de gastvrijheid, de heerlijke Italiaanse specialiteiten en de topkwaliteit pasta’s. Een flink aantal vaste gasten weet dan ook geregeld de weg naar ons restaurant te vinden. Met uw Dinercadeaubon kunt u zelf ervaren waarom dat zo is. Wie weet bent u binnenkort zelf een vaste gast van Casa Italiana. Je weet immers maar nooit. Wij zullen in ieder geval ons best doen!

Gaat u een avondje stappen in Amsterdam en heeft u zin in een pizza van tevoren? Of heeft u gewoonweg zin in een heerlijk Italiaans diner? Kom dan met uw Dinercadeaubon gerust bij ons binnenwandelen. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast van harte welkom. Tot snel!