Casa Pino

Adres
Rijnstraat 17
1078PV Amsterdam
Telefoon
020 6752323
Dinerbon.com Amsterdam Casa Pino
Dinerbon.com Amsterdam Casa Pino
Dinerbon.com Amsterdam Casa Pino

Restaurant Casa Pino is de specialist op het gebied van traditionele Italiaanse én Turkse gerechten. U vindt deze gezellige eetgelegenheid in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Neem plaats voor een uitgebreid diner of haal één van de lekkere gerechten af voor thuis. Betalen doet u gewoon gemakkelijk met uw Dinerbon. Op de uitgebreide menukaart vindt u onder andere diverse pastagerechten, pizza’s, grillspecialiteiten en salades. Casa Pino heeft voor iedereen wat in huis!

U kunt dagelijks bij Restaurant Casa Pino terecht. Reserveer nu alvast een tafeltje en vergeet uw Dinerbon niet mee te nemen. Casa Pino is zeer geschikt voor zowel een romantisch diner voor twee als een familie- of vriendenuitje. Het enthousiaste keukenteam bereidt alle gerechten volgens traditionele Italiaanse wijze. Het pizzadeeg wordt dagelijks vers bereid, waardoor uw pizza lekker luchtig en knapperig wordt. Doordat de pizza’s worden gebakken in een authentieke steenoven, krijgen ze die authentieke Italiaanse smaak waar u naar op zoek bent. Ook kunt u heerlijke pasta’s, lasagnes en risotto’s bestellen met uw Dinerbon. Wat dacht u van een risotto met zeevruchten of een lasagne met gehakt en tomatensaus? U zult Casa Pino sowieso voldaan verlaten.

Zoals u al eerder kon lezen, staat Casa Pino ook bekend om haar Turkse specialiteiten. Deze kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. De echte vleesliefhebber kan bijvoorbeeld een royale grillschotel met shoarma of kebab bestellen. Een kopje thee en een portie baklava vormen de perfecte afsluiter van uw diner! Het team van Casa Pino hoopt u spoedig te mogen verwelkomen.