Coco's Outback

Adres
Thorbeckeplein 8-12
1017 CS Amsterdam
Telefoon
020 6272423
Dinerbon.com Amsterdam Coco's Outback
Dinerbon.com Amsterdam Coco's Outback
Dinerbon.com Amsterdam Coco's Outback

Coco’s Outback is een gezellig en sfeervol voetbal- en rugbycafé in Amsterdam

Heb je altijd al een keer willen ervaren hoe de sfeer is in een internationale Aussie Pub in? Kom in dat geval een keer met de dinercheque langs bij Coco’s Outback. Deze pub is in het centrum van Amsterdam gevestigd, namelijk aan het Rembrandtplein. Ideaal dus om je avond te starten of te eindigen. Geniet met de bon van een goede borrel en maak alle grote sportevenementen op voetbal- en rubygebied van dichtbij mee. De evenementen worden uitgezonden op een van de 30 schermen.

Coco’s Outback in Amsterdam heeft een uitgebreide menukaart

Kom je een keer langs bij Coco’s Outback in Amsterdam, dan heb je met de dinerbon de keuze uit een uitgebreide menukaart. Hierbij zijn de Burgers & Ribs een van de meest geliefde gerechten. Je kun tot ongeveer 22.00 uur eten bestellen en later op de avond doet het je goed om een van de lekkere cocktails te bestellen. Daarnaast wordt er twee keer per dag een Happy Hour georganiseerd. De drankjes zijn in prijs verlaagd van 18.00 uur tot 19.00 uur en cocktails zijn in prijs verlaagd tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Ook kun je met je dinerbon een Beer Bucket deal bestellen, dat bestaat uit biertjes voor een zachte prijs.

In de avond verandert de Pub in een club

Kom je later op de avond langs bij Coco’s Outback in Amsterdam met de dinercheque? Dan verandert de Pub in een club. De leukste DJ’s draaien de beste nummers en in een gezellige ambiance feest je tot in de vroege uurtjes door. WALKABOUT SHOOTERS is de shotjes bar van Coco’s Outback, waar het barpersoneel er graag alles aan doet om je een leuke tijd te bezorgen.