Daar Baand

Adres
Overtoom 350
1054 JG Amsterdam
Telefoon
020 - 6185481
Dinerbon.com Amsterdam Daar Baand
Dinerbon.com Amsterdam Daar Baand
Dinerbon.com Amsterdam Daar Baand

Gelegen aan de Overtoom in hartje Amsterdam vind u een van de lekkerste restaurants van Amsterdam waar u heerlijk kunt genieten van de meest heerlijke smaken van de Iraanse/Perzische keuken. Daar Baand laat zich onderscheiden door hun authentieke keuken en de kleurrijke smaken. Vanaf het Centrum bent u binnen no time bij Daar Baand, komt u snel een keer langs met uw dinerbon?

Stap bij ons binnen en zie onze prachtige open en sfeervolle inrichting. Door onze inrichting kunt u heerlijk genieten van de lekkerste gerechten in een prachtige ongedwongen en rustige setting. Vanuit het restaurant kunt u ook kijken in de keuken. Hier ziet u hoe de koks met hart en ziel aan het werk gaan om voor u een heerlijke maaltijd klaar te maken. Veel van de ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten hebben hun oorsprong in het oude Perzië, wat nu Iran is.. De geschiedenis van veel van deze ingrediënten liggen dus al bij het begin van de beschaving. Inmiddels is deze keuken zo ver ontwikkeld dat het water u gelijk in de mond loopt. Neem plaats met uw dinerbon en geniet van deze eeuwenoude en authentieke gerechten en de kleurrijke smaken. De ingrediënten waar in de keuken mee wordt gewerkt zijn enkel van verse producten. Dit maakt de keuken van Daar Baand ontzettend origineel en van hoge kwaliteit.

Wanneer u in Amsterdam bent moet u Daar Baand zeker niet aan u voorbij laten gaan. U bent van harte welkom, ook met uw dinerbon. We hopen u snel te mogen verwelkomen.