De Liefde Amsterdam

Adres
Bilderdijkpark 1A
1052 RZ Amsterdam
Telefoon
020 3892354
Dinerbon.com Amsterdam De Liefde Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam De Liefde Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam De Liefde Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam De Liefde Amsterdam

Met uw Dinerbon kunt u op een prachtig weggestopt stukje Amsterdam intiem en romantisch dineren. Restaurant De Liefde is gevestigd in het Bilderdijkparkje, een idyllisch en goed verstopt stukje groen, middenin Amsterdam-west. In deze oase van rust kunt u onthaasten van de hectiek die Amsterdam zo eigen is. Lekker ontspannen op een onverwacht rustige plek. Met uw Dinerbon kan het allemaal. Ontsnap even van de hectiek en vergeet de gejaagdheid van het moderne bestaan. Loopt u toevallig met de hond langs, komt u net uit een vermoeiende vergadering of bent u gericht op zoek naar ons restaurant? Allemaal zijn het prima redenen om met uw Dinerbon langs te komen bij De Liefde. Wat uw beweegredenen ook zijn, u bent met uw Dinerbon welkom voor een heerlijk hapje en een drankje. Bij De Liefde stoppen wij, hoe kan het ook anders, liefde in het bereiden van het eten. Natuurlijk ontbreken een flinke dosis zorg en aandacht ook niet.

Intiem en sfeervol dineren dus. Maar wat precies? Onze menukaart heeft een internationaal karakter. Het gevolg hiervan is dat u kunt genieten van een hoop gevarieerde gerechten. Van huisgerookte zalm tot coquilles en van ravioli tot kaasfondue. Ook hebben wij een aantal heerlijke hamburgers op het menu staan. Met uw Dinerbon kunt u dus lekker uitgebreid en gevarieerd eten. Wij hebben voor iedere gast wel wat lekkers op de kaart staan.

Kom gezellig langs met uw Dinerbon en verken een stukje onontdekt Amsterdam. Wij hopen dat u binnenkort een keer op bezoek komt!