Djanoko

Adres
Van Baerlestraat 61
1071 AR Amsterdam
Telefoon
020 6629665
Dinerbon.com Amsterdam Djanoko

Restaurant Djanoko is een klassiek Indonesisch restaurant, gevestigd op een toplocatie in de prachtige hoofdstad Amsterdam. Combineer uw diner met de Dinerbon met een cultureel verantwoord dagje uit. Djanoko zit namelijk op loopafstand van o.a. het Concertgebouw, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Kom na uw bezoek aan één van deze toeristische trekpleisters gezellig eten bij Djanoko! De fans van de traditionele Indonesische keuken zijn hier aan het goede adres met hun Dinerbon.

Restaurant Djanoko is begonnen onder de naam Deli, maar is later omgedoopt tot Djanoko. In Indonesië is Djanoko een strijdende koning van een legende die vaak gepresenteerd wordt in het beroemde Wajang-toneel. Net zoals de koning, heeft Restaurant Djanoko een uitstekende reputatie! Gasten worden hier volledig in de watten gelegd en verwend met de heerlijkste Indische lekkernijen. Bestel eerst een portie Pansit Goreng, een soort gefrituurd deeghapje met saus. Of heeft u meer zin in saté met kip, garnalen of lamsvlees als voorgerecht? Sowieso zit de satéliefhebber wel goed bij Restaurant Djanoko. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon de Indonesische saté rijsttafel. Dit bestaat uit twee saté Ajam, twee saté Kambing, twee saté Udang, Pisang Goring, sambalboontjes, Gado Gado, Atjar, Kroepoek en rijst of bami. Dat wordt smullen!

Bij Djanoko geniet u met uw Dinerbon van een verassend diner in een nostalgische sfeer. Het is overigens ook mogelijk om de Indonesische specialiteiten af te halen. Zo kunt u de exotische sferen makkelijk en snel in huis halen!