Due Napoletani

Adres
Hobbemakade 61-63
1071 XL Amsterdam
Telefoon
020 - 671 1263
Dinerbon.com Amsterdam Due Napoletani
Dinerbon.com Amsterdam Due Napoletani
Dinerbon.com Amsterdam Due Napoletani

I.V.M drukte is het aangeraden om vooraf (telefonisch) te reserveren met uw cadeaukaart. 

Gelegen aan de Hobbemakade in de gezellige wijk de pijp in Amsterdam, ligt Due Napoletani. Dit gezellige restaurant biedt een stukje Italië middenin Nederland. De enthousiaste chef brengt hier de geheime recepten van zijn moeder op unieke wijze bij u op het bord. Bij Due Napoletani vindt u voornamelijk gerechten uit de culinaire regio Campania, Napoli, maar ook uit andere Italiaanse streken. Om deze precies zoals thuis te bereiden worden alle belangrijke ingrediënten uit Italië geïmporteerd.

Met uw Dinerbon kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreide variatie gerechten. Wij hebben heerlijke verse pasta’s, pizza’s en frisse salades die u voor zowel lunch als diner kunt bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor de beste tiramisu van Nederland en een extreem frisse limoncello. Gebruik uw Dinerbon bij ons voor een snelle lunch, een romantisch diner, maar ook voor uw verjaardag, reünie of diner met collega’s. Onze vlotte bediening wil er altijd voor zorgen het u naar uw zin te maken. Wij houden uiteraard ook altijd rekening met uw allergie of speciale dieetwens, geef dit gewoon even door aan uw ober!

Voor een echt Italiaanse lunch of diner kunt u zeven dagen per week bij ons terecht. Wij serveren aan iedereen die echt Italiaans eten weet te waarderen. Bent u dus uitgeput van een dagje winkelen of wilt u gewoon lekker eten in uw favoriete stad, kom dan met uw Dinerbon naar Due Napoletani!

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u een ervaring te geven om uw vingers bij af te likken. Tot heel snel!