Duncan's Place

Adres
Develstein 100G
1102AK Amsterdam
Telefoon
06 51966580
Dinerbon.com Amsterdam Duncan's Place
Dinerbon.com Amsterdam Duncan's Place

U kunt met uw Dinerbon de keuken van Zuidoost proeven bij Duncan’s Place. Dit heerlijke grillrestaurant bevindt zich in het World of Food, het grootste en meest spectaculaire eet-en horecatrefpunt van Amsterdam met een oppervlakte van 3.000 m2. World of Food is letterlijk een overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage, waar je heerlijk kunt eten. Toch is het niet een eetschuur, maar een nieuw eetbeleving gerealiseerd door een line up van ruim 25 ondernemers.

Het foodcourt is een hybride eetmarkt, waar je komt om te eten en te ontmoeten. Het biedt een complete nieuwe plek voor inspirerende ontmoetingen, leren en werken. Je kunt op verschillende plekken eten aan en bij de kraampjes, aan lange tafels in algemene ruimtes en op de terrassen. De ondernemende smaakmakers presenteren in de voormalige garage internationale streetfood gerechten in de vele restaurants. Duncan’s Place is hier één van; u bent hier welkom voor heerlijke grillgerechten met uw Dinerbon!

World of Food is een uniek initiatief van culinaire ondernemers uit Amsterdam Zuidoost. Zij bieden hier hun beste gerechten aan een breed publiek aan op een plek waar veel verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Zo wordt het culinair ondernemerschap van Zuidoost gestimuleerd en wordt er een plek gecreëerd waar de multiculturele keuken van Zuidoost kan groeien en bloeien. In 2010 werd World of Food werkelijkheid, in de unieke garage Develstein.

Kennismaken van dit bijzondere project doet u met uw Dinerbon. Wees welkom bij Duncan’s Place en ontdekt ook alle andere unieke ondernemingen in het World of Food project. Wij nodigen u van harte uit om een avondje de unieke sfeer van Amsterdam Zuidoost te komen beleven. Vergeet uw Dinerbon niet, want daar kunt u mee betalen!