Eetcafe de Avonden

Adres
Middenweg 398
1097 AV Amsterdam
Telefoon
020 3707074
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Avonden
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Avonden
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Avonden
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Avonden

Heeft u wel eens het boek ‘’De Avonden’’ gelezen van beroemd schrijver Gerard Reve? In Betondorp in Amsterdam vindt u namelijk een kroeg dat vernoemd is naar dit boek: Eetcafé de Avonden! Met uw Dinerbon kunt u zeven dagen per week aanschuiven voor een echte Hollandse lunch of avondmaaltijd. Doordeweeks zijn ze open tussen 12:00 en 0:00, in het weekend tussen 12:00 en 1:00.

Eetcafé de Avonden is echt een begrip onder de buurtbewoners. U voelt zich er helemaal thuis door de authentieke huiskamersfeer. Een echte Amsterdamse bruine kroeg zonder poespas. De lunchgerechten zijn dan ook lekker ouderwets. Ze hebben bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinerbon een broodje met traditionele van Dobben kroketten, een broodje gebakken ei of een broodje filet americain. Na het werk kunt u hier ook gaan borrelen met uw collega’s of vrienden. De vriendelijke bediening zet graag heerlijk koude tapbiertjes voor u klaar. Echte Amsterdamse meezingers mogen hierbij natuurlijk ook niet ontbreken.

In de avond leeft Eetcafé de Avonden pas echt op. U kunt binnen of op het terras aanschuiven voor het diner. Deze wordt geserveerd tussen 17:00 en 22:00. Vergeet dan uw Dinerbon niet! U kunt kiezen uit een aantal diverse voorgerechten, zoals soep of gamba’s. De Avonden serveert daarnaast typische hoofdgerechten die u kunt verwachten in een eetcafé, voor een prijs die u kunt verwachten in een eetcafé. Voor een speciaal diner voor twee kunt u ook gaan voor kaasfondue, waarbij u de keus heeft uit de toevoeging van pesto, mosterd en roquefort. Blijf dan ook nog even hangen voor een pikketanesie!