Eetcafe de Brakke Grond

Adres
Nes 43
1012 KD Amsterdam
Telefoon
020 - 4222666
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond
Dinerbon.com Amsterdam Eetcafe de Brakke Grond

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is gevestigd in een bijzonder straatje in hartje Amsterdam. De Nes ligt vlakbij het drukke Amsterdamse Rokin en de Dam, maar is daarbinnen een oase van rust. Eetcafé de Brakke Grond is dan ook heerlijk ontspannen en gezellig. Het Vlaamse ‘goesting’-gevoel komt hier echt tot leven. De Brakke Grond dient als Vlaamse culturele huiskamer voor de aanwezige kunstenaars, toeristen, bezoekers van de Nes en van de buurtbewoners. Het gebouw waarin de Brakke Grond gevestigd is heeft een bewogen historie. Van herberg tot klooster, van feestzaal naar veilinghuis en uiteindelijk van theater naar wat het nu is: een Vlaams Cultuurhuis. Onze missie is het brengen van actuele en markante Vlaamse kunst naar Amsterdam. Literatuur, theater, visuele kunst, film en nog veel meer. Er is van alles te doen bij de Brakke Grond. Ter onderbreking van uw culturele dag kunt u met uw Dinercadeaubon bij ons lunchen, borrelen en dineren. Allemaal met een Vlaamse twist uiteraard!

Vroeg op de dag kunt u bij ons terecht een straffe koffie of heerlijke cappuccino met daarbij een puntje appeltaart. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een fijn en smakelijk diner met een Vlaamse insteek, uiteraard onder begeleiding van een aantal heerlijke Vlaamse pintjes. Geniet van het stoofvlees bereid in Affligem Dubbel, de Black Angusburger of de op Vlaamse wijze klaargemaakte mosselen. Wij bereiden al onze gerechten met liefde, zorg en aandacht, zodat u optimaal Vlaams kunt genieten.

Kom gerust een keer langs bij de Brakke Grond en neem uw Dinercadeaubon mee. Wij kijken uit naar uw bezoek en heten u alvast van harte welkom!