Fans Kitchen

Adres
Overtoom 254
1054 JA Amsterdam
Telefoon
020 - 6167501
Dinerbon.com Amsterdam Fans Kitchen
Dinerbon.com Amsterdam Fans Kitchen
Dinerbon.com Amsterdam Fans Kitchen

Gebruik uw Dinerbon voor een unieke ervaring bij Chinees Fusion restaurant Fan’s Kitchen. Dit mooie restaurant ligt aan de Overtoom in het centrum van Amsterdam. Chef-kok Fan zwaait hier met de scepter en maakt voor u de beste gerechten uit de Aziatische keuken klaar. Met zijn jarenlange ervaring in Chinese vijfsterrenhotels en Chinese koksopleiding weet hij als geen ander hoe hij voor u de meest heerlijke en spannende gerechten moet bereiden.

Bij Fan’s kitchen breken wij met de Westerse traditie en introduceren wij de Aziatische manier van dineren. De gerechtjes op onze kaart zijn tasting-size en kunnen op allerlei manieren met elkaar gecombineerd worden. De gerechtjes worden wel in gangen geserveerd en voor de ultieme smaakopbouw raden wij een van onze menu’s aan. Onze chef’s menu’s zijn verrassingsmenu’s waarvan u enkel het budget bepaalt; Chef Han bepaalt de rest.

De kaart is een waar aan exquise lekkernijen en zowel kenner als nieuwe geïnteresseerde zullen bij Fan’s Kitchen verrast worden. Wij maken enkel gebruik van de allerbeste producten met een voorkeur voor seizoensgebonden producten. U proeft in elk gerecht de expertise en het enthousiasme van onze chef-kok.

Komt u met uw Dinercheque genieten van een rondreis door het veelzijdige Azië? Op de prachtige locatie op de Overtoom zult u op optimale wijze de culinaire verrassingen kunnen ervaren. De bediening van Fan’s Kitchen is enthousiast en ervaren in het u naar uw zin maken. Niets is teveel en wij houden graag rekening met uw speciale wensen. Tot snel!