Fenan Klein Afrika

Adres
Jan Pieter Heijenstraat 147
1054 MG Amsterdam
Telefoon
020-4124442
Dinerbon.com Amsterdam Fenan Klein Afrika

U kunt nu met uw Dinerbon van de Authentieke Ethiopische keuken genieten. In de Amsterdamse Clerqstraat bevindt zich namelijk restaurant Fenan Klein Afrika. U bent hier altijd welkom voor een heerlijk diner waarbij u verrast zult worden door de verschillende bijzondere kleuren, geuren en smaken. U geniet hiervan in een warme ambiance en met de professionele en vriendelijke bediening van het personeel.

 Typisch voor de Ethiopische keuken is de Enjera. Dit is een soort pannenkoek gemaakt van teff-meel, die gevuld kan worden met allerlei groentes, vlees of vis. De pannenkoek voegt een subtiele smaak toe aan deze gerechten. De kaart van Fenan Klein Afrika is zeer uitgebreid. Er zijn heerlijke gerechten voor de vlees- of visliefhebber maar ook voor de vegetariër. Wij begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken tussen al dit lekkers, maar gelukkig zijn de prijzen bij Fenan Klein Afrika vriendelijk. Ook zijn de gerechten vaak meer dan genoeg. Het is een waar feestje om met een groot gezelschap van alles op de kaart wat te proeven. En uiteraard gezellig met de handen!

Bij Fenan Klein Afrika worden enkel verse en pure ingrediënten gebruikt en worden de gerechten gekruid met authentieke specerijen. Ook is er heel veel keuze voor de glutenvrije gast! Krijgt u het al snel benauwd van pittig eten? Geen probleem, want er zijn meer dan genoeg mildere keuzes.

Komt u snel eens langs voor een knus diner met uw partner of voor een feestelijkheid met de hele familie? Iedereen is welkom bij Fenan Klein Afrika. Neem uw Dinerbon ook mee!