Grieks Restaurant Athene

Adres
Weesperzijde 42
1091 EE Amsterdam
Telefoon
020 6650057
Dinerbon.com Amsterdam Grieks Restaurant Athene
Dinerbon.com Amsterdam Grieks Restaurant Athene
Dinerbon.com Amsterdam Grieks Restaurant Athene
Dinerbon.com Amsterdam Grieks Restaurant Athene

Bij Grieks Restaurant Athene in Amsterdam probeer je diverse Griekse specialiteiten uit

Wil je even wanen in Griekenland? Heerlijk genieten van goed bereid vlees en lokale Griekse specialiteiten? Dan ben je bij Grieks Restaurant Athene in Amsterdam aan het juiste adres. Hier probeer je met je restaurantbon diverse Griekse specialiteiten uit. Je kiest met je bon uit een diverse menukaart en er heerst een ongedwongen sfeer in het gezellige restaurant. Het restaurant is zeven dagen per week geopend tussen 16.30 uur en 01.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is Grieks Restaurant Athene in Amsterdam tot 03.00 uur geopend. Reserveer jij binnenkort met je restaurantbon ook een tafel bij Grieks Restaurant Athene in Amsterdam.

Grieks Restaurant Athene in Amsterdam bestaat sinds het jaar 1999

Grieks Restaurant Athene in Amsterdam heeft een mooie geschiedenis. Het restaurant is namelijk sinds 1999 geopend en heeft tot op de dag van vandaag een uitstekende reputatie opgebouwd. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat veel Amsterdammers dit restaurant al weten te vinden. Professionaliteit, de Griekse gastvrijheid en vriendelijkheid staan in dit restaurant iedere dag weer centraal. Het kundige personeel van het restaurant bezorgt je graag een leuke tijd en laat je graag kennismaken met de veelzijdige kaart.

Maak kennis met de Griekse specialiteiten en kom met je restaurant cadeau langs

Van een luxe schotel tot aan souvlaki en van stifado tot aan moussaka, je kunt het met je restaurant cadeau uitproberen bij Grieks Restaurant Athene in Amsterdam. Je hebt, naast diverse gerechten met vlees, ook de keuze uit diverse gerechten met vis en voor kleine en grote groepen is er voldoende plek. Meer weten over de veelzijdige kaart? Bekijk deze gerust op de website van Grieks Restaurant Athene in Amsterdam. Het restaurant is gevestigd aan de Weesperzijde 42 en hierdoor uitstekend te bereiken met de fiets als met de tram.