Haweli

Adres
Postjesweg 17
1057DT Amsterdam
Telefoon
020-6167700
Dinerbon.com Amsterdam Haweli
Dinerbon.com Amsterdam Haweli
Dinerbon.com Amsterdam Haweli

Bent u ook zo dol op de Indiase keuken of wilt u eens iets nieuws proberen? Kom dan met uw Dinerbon naar Restaurant Haweli in Amsterdam-West. Hier kunt u in een gemoedelijke sfeer kennis maken met traditionele Indiase gerechten in verschillende categorieën. Zo hebben ze onder andere Tandoori-, Biryani-, Curry- en Baltigerechten. Ook vegetariërs zijn hier aan het juiste adres! Restaurant Haweli is zeven dagen per week geopend tussen 17:00 en 23:00. Geniet samen met uw partner, familie of vrienden van een culinaire ontdekkingstocht langs de veelzijdige Indiase keuken. Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

De menukaart van Restaurant Haweli is een goed uitgebalanceerde combinatie van authentieke Indiase gerechten. De eigenaar zit al meer dan 20 jaar in het vak en beschikt over eeuwenoude recepten én een Tandoori klei-oven. Hierin worden de ingrediënten op hoge temperatuur bereid, waaraan de gerechten hun typische Indiase smaak te danken hebben. Bestel uw favoriete Indiase specialiteit met uw Dinerbon. Op de menukaart vindt u zowel pittige als milde gerechten. Wilt u liever Lamb Madras (lamsvlees bereid in zeer hete en sterk gekruide saus) of Lamb Korma (lamsvlees bereid in room, yoghurt, kokosnoot, amandelen en rozijnen)? Op de menukaart wordt overigens ook altijd aangegeven hoe pittig een gerecht is. Dat maakt Haweli een heel toegankelijk restaurant voor iedereen!

Lijkt het u leuk om van alles wat te proberen? Ruil dan uw Dinerbon in voor één van de speciale menu’s. Ze hebben zowel een vegetarisch als een niet-vegetarisch menu waarbij u uitgebreid kunt genieten van een ruime selectie aan gerechtjes. Eet smakelijk!