Het Melkmeisje

Adres
Zeedijk 19
1012 AN Amsterdam
Telefoon
020 6250640
Dinerbon.com Amsterdam Het Melkmeisje
Dinerbon.com Amsterdam Het Melkmeisje
Dinerbon.com Amsterdam Het Melkmeisje
Dinerbon.com Amsterdam Het Melkmeisje

Eten op een toplocatie in Amsterdam. Als je dit altijd al eens hebt willen doen, neem dan je Dinerbon mee naar Het Melkmeisje in Amsterdam. Het Melkmeisje is een restaurant op een unieke locatie, namelijk midden op de Zeedijk in een historisch pand. Het is een traditioneel Hollands restaurant, waar je traditionele Nederlandse gerechten bestelt, maar ook gerechten uit de internationale keukens. Naast het restaurant is er ook een terras aanwezig aan de gracht. Op zonnige dagen is het hier heerlijk vertoeven. Onder het genot van een drankje en een hapje geniet je dan van het Amsterdamse stadsleven op de Zeedijk. Zoek je Dinercheque op en kom naar Het Melkmeisje in Amsterdam.

Dineren in Het Melkmeisje

Neem met je Dinerbon plaats in een typische Nederlandse omgeving van het Het Melkmeisje. De naam van het Restaurant is natuurlijk niet voor niets gekozen, het betreft het beroemde schilderij van Johannes Vermeer, die je, uiteraard een kopie hiervan, kunt bewonderen. De kaart biedt een mix van traditionele Nederlandse gerechten en diverse internationale gerechten. Kies als voorgerecht een Hollandse tomatensoep of een soep van de dag. Een mandje met broodjes en kruidenboter kan ook om gezellig samen te delen. Verder kun je kiezen uit diverse koude en warme voorgerechten. Koude voorgerechten bestaan bijvoorbeeld uit carpaccio en tonijn- of kipsalade. Warme voorgerechten uit echte Hollandse gehaktballen in tomatensaus of een quiche. Wat neem je als hoofdgerecht? Dit kan de specialiteit van het huis zijn: Züricher schnitzel of lamscarré. Wat ook lekker is, is biefstuk, entrecote of ossenhaas van de houtskoolgrill. Kies daarbij zelf je eigen saus uit. En wanneer je niet van vlees houdt, kun je uit visgerechten kiezen of pasta. Sluit je diner bij Het Melkmeisje af met een traditioneel Hollands toetje, zoals chocolademousse o appeltaart.

Lunchen en borrelen

Heb je tussen de middag honger gekregen? Schuif op het terras aan of in het restaurant en bestel een heerlijk broodje hamburger, spareribs of kipfilet. Deze gerechten worden altijd met friet en salade geserveerd. Hiermee krijg je met je Dinercheque altijd een goede maaltijd en kun je daarna weer verder om Amsterdam te verkennen. Een drankje in het restaurant of op het terras mag ook. Daarbij bestel je dan een portie bitterballen of een overheerlijk kaasplankje.