Il Primo

Adres
Reguliersdwarsstraat 13-15
1017BJ Amsterdam
Telefoon
020 331 93 70
Dinerbon.com Amsterdam Il Primo
Dinerbon.com Amsterdam Il Primo
Dinerbon.com Amsterdam Il Primo
Dinerbon.com Amsterdam Il Primo

Il Primo is een sfeervol en levendig Italiaans restaurant in hartje Amsterdam. Hier kunt u in ruil voor uw Dinerbon kennis maken met het echte Italië! Proef de authentieke Italiaanse keuken en kom dineren in een mediterrane sfeer. De gastvrije bediening staat dagelijks voor u klaar om u een smakelijke avond te bezorgen. Alle ingrediënten zijn hiervoor aanwezig bij Il Primo! Bel gerust even van tevoren om te reserveren. Let op: uw Dinerbon wordt niet geaccepteerd in combinatie met acties of op feestdagen.

Echt iedereen kan zich thuis voelen bij Il Primo. Zowel zakelijke klanten, studenten als gezinnen weten de prijs-kwaliteitverhouding en sfeer erg te waarderen. De zonnige en zuidelijke inrichting draagt hier ook zeker aan bij. Is het lekker weer? Dan kunt u eventueel ook buiten plaats nemen op het gezellige terras. In ruil voor uw Dinerbon kunt u uitgebreid genieten van een Italiaanse maaltijd. Bestel eerst één van de ‘antipasti’ zoals de gefrituurde inktvisringen of dungesneden kalfsvlees met een romige tonijnsaus. Een proeverij van verschillende Italiaanse lekkernijen kan natuurlijk ook! Daarna kunt u uw culinaire reis vervolgen naar het hoofdgerecht. Ze serveren de heerlijkste pizza’s, pasta’s en vlees- of visgerechten. Echt iedereen kan wel een geschikt gerecht vinden.

Een diner in Italiaanse stijl is natuurlijk pas compleet met een traditioneel dessert. Wat dacht u bijvoorbeeld van de ‘Fango Dal Cielo’? Dit is een warm chocolade cakeje met een gesmolten chocolade vulling. Zoiets kan werkelijk niemand weerstaan! Na het eten kunt u eenvoudig betalen met uw Dinerbon. Het team van Il Primo hoopt u spoedig te mogen verwelkomen.