John Juniors

Adres
Develstein 100C
1102AK Amsterdam
Telefoon
06-11885318
Dinerbon.com Amsterdam John Juniors
Dinerbon.com Amsterdam John Juniors
Dinerbon.com Amsterdam John Juniors
Dinerbon.com Amsterdam John Juniors

Kom met uw Dinerbon naar John Juniors! Dit is een barbecuerestaurant in het spectaculaire horecatrefpunt World Of Food. Dit is een internationaal georiënteerd foodcourt met ruim vijfentwintig verschillende kraampjes. Bij John Juniors wordt er gegrilld volgens de traditionele Amerikaanse wijze, maar ook gebruik gemaakt van Surinaamse kruiden. Ervaar deze unieke fusion in ruil voor uw Dinerbon! Hoewel bij barbecueën vaak gedacht wordt aan vlees, kunt u er ook terecht voor vis, groenten of vleesvervangers. Want iedereen moet natuurlijk mee kunnen genieten van de barbecue!

Eigenaar John Diego staat voor kwalitatief hoogstaande gerechten en maakt zich ook hard voor een gezondere samenleving. Hij gebruikt daarom zo min mogelijk verwerkte producten en kiest de ingrediënten zorgvuldig uit op kwaliteit en versheid. Gasten laten genieten van een culinaire smaakexplosie is het doel! Ook u bent van harte welkom om gezellig te komen eten met uw Dinerbon. Onder de stampende hiphopdeuntjes worden er onder andere torenhoge hamburgers, chicken wings, spareribs en lamskoteletten gegrild. Ook staat John Juniors bekend om het broodje met pittig buikspek. Soms laat de chef het vlees een nacht lang marineren voor een extra goede smaak. Hier wordt barbecueën echt naar een hoger niveau getild! Kom dus gauw eens langs en neem uw Dinerbon mee.

John Diego draagt ook graag zijn steentje bij aan de bewoners van Amsterdam Zuid-Oost. Zo biedt hij bijvoorbeeld werkplekken voor buurtbewoners aan en geeft hij nuttige workshops aan mensen die interesse hebben in het werken in de horeca.