KIN8 Salon

Adres
Leidsegracht 60A
1016CP Amsterdam
Telefoon
020 261 3466
Dinerbon.com Amsterdam KIN8 Salon
Dinerbon.com Amsterdam KIN8 Salon
Dinerbon.com Amsterdam KIN8 Salon
Dinerbon.com Amsterdam KIN8 Salon

KINboat is een rondvaartmaatschappij in Amsterdam die zich onderscheidt door het behoud van de Amsterdamse grachten en de toegankelijkheid voor lokale Amsterdammers, toeristen en bedrijven. Wat dacht u van de ideale combinatie van een schitterende rondvaart en een smakelijke maaltijd? Dit is allemaal mogelijk bij KINboat in ruil voor uw Dinerbon! De KIN8 Salon (max. 8 personen + KINschipper) is een luxe en comfortabele salonboot, specifiek gebouwd voor de Amsterdamse Grachten. Een boot waarop u met alle weertypen terecht kunt!

Zodra u besloten heeft op welk type boot u wilt varen, bent u nog niet klaar. KINboat biedt namelijk uitgebreide cateringmogelijkheden in ruil voor uw Dinerbon. Zo serveren ze naast verschillende drankjes ook eten aan boord en zelfs een barbecue behoort tot de mogelijkheden! Onder de arrangementen vindt u ook tapas, pizza, fingerfood, verrassend Mediterraans (Chef on The Spot) en eigentijds Japans (Ichi-E). U kunt ook besluiten om uw Dinerbon om te ruilen voor een lekkere lunch. U heeft dan de keus uit Lunch Basis, Lunch de Luxe en Lunch Super de Luxe. Kijk gerust even op de website voor meer informatie!

KINboat is een nieuwe rederij in de hoofdstad; honderd procent elektrisch en honderd procent groen. De stille en schone boten varen voor tenminste vijftig procent op zelf opgewekte zonne-energie; overige energie wordt als groene energie uit het net gehaald. Zo kunt u op een stijlvolle én respectvolle manier genieten van een rondvaart door Amsterdam. Vergeet niet om ook uw Dinerbon mee te nemen.