KINboat KIN40 Sloep

Adres
Keizersgracht 261-3
1016EC Amsterdam
Telefoon
020 2613466
Dinerbon.com Amsterdam KINboat KIN40 Sloep
Dinerbon.com Amsterdam KINboat KIN40 Sloep
Dinerbon.com Amsterdam KINboat KIN40 Sloep
Dinerbon.com Amsterdam KINboat KIN40 Sloep

KINboat is een rondvaartbedrijf in Amsterdam waar u nu op een unieke manier uw Dinerbon kunt besteden. U kunt hier namelijk een prachtige rondvaart over de Amsterdamse grachten combineren met een smakelijke lunch, borrel of diner. Vanaf de boten kunt u genieten van een schitterend uitzicht  over de historische grachtenpanden en bruggen. Dit is een ervaring die zowel Amsterdammers of bezoekers nooit zullen vergeten. Een lekker hapje en drankje maakt het af! Dit is een hele bijzondere manier om uw Dinerbon te besteden.

KINboat biedt ten eerste diverse luncharrangementen aan, waarbij u kunt kiezen uit ‘Lunch Basis’ of voor een ‘Lunch de Luxe’ of ‘Lunch Super de Luxe’. Bij KINboat komt u er achter dat eten aan de Amsterdamse grachten helemaal niet duur hoeft te zijn. Naast de bestaande arrangementen, leveren zo ook maatwerk voor al uw wensen en voorkeuren. Zowel grote als kleine groepen zijn welkom! De gast staat bij KINboat altijd centraal. Uiteraard kunt u de Dinerbon ook besteden aan een bijzonder diner op het water. Ook hierbij zijn er ontzettend veel mogelijkheden zoals een barbecue, pizza, tapas, bitterballen, champagne en nog veel meer. Een etentje op de KINboat met uw Dinerbon staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Verras uw vrienden, familie of collega’s met een gezellig avondje uit.

Fijn is dat de boten van KINboat 100% procent elektrisch varen op groene energie. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de staat van de grachten, maar zorgt er ook voor dat u in alle rust kunt genieten van de mooie Amsterdamse grachten. En van uw maaltijd natuurlijk!