Knabbel en Babbel

Adres
Europaplein 59
1078GW Amsterdam
Telefoon
020 337 5259
Dinerbon.com Amsterdam Knabbel en Babbel
Dinerbon.com Amsterdam Knabbel en Babbel

Bent u op zoek naar een echt Amsterdams eetcafé waar u met uw dinerbon kunt genieten van een lekkere steak, saté of schnitzel? Dan bent u bij eetcafé Knabbel & Babbel aan het juiste adres. Gelegen in stadsdeel zuid op loopafstand van de RAI ligt dit gezellige eetcafé, dat in de buurt alom bekend is om het goed eten, de gastvrije bediening en de gezellige sfeer. Met name in de zomermaanden is het bij Knabbel & Babbel al vanaf een uur of vijf gezellig druk en zit het terras vol Amsterdammers die genieten van een welverdiende borrel.

Het eten bij Knabbel & Babbel is eenvoudig maar goed. Vooral de BeefBurger XL en de steak van Black Angus beef zijn een aanrader na een lange werkdag of juist een toeristische dag in Amsterdam. Het is ook de perfecte uitvalsbasis om daarna het nachtleven van Amsterdam verder te verkennen, vanwege de vele leuke cafés en bars die in de buurt te vinden zijn. De gastheren en gastvrouw adviseren u graag over de leukste bars en plekjes om na uw bezoek aan eetcafé Knabbel & Babbel naartoe te gaan. Bent u vegetarisch? Dat is geen probleem, laat dit dan weten aan de bediening, dan kijken zij graag met u naar de mogelijkheden.

Bent u dus op zoek naar onvervalste Amsterdamse gezelligheid, goed eten, goede sfeer en een goede bodem na een lange dag cultuur snuiven en winkelen in Amsterdam? Kom dan naar Knabbel & Babbel en betaal met uw dinerbon!