L invite le Restaurant

Adres
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon
020 - 5702010
Dinerbon.com Amsterdam L invite le Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam L invite le Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam L invite le Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam L invite le Restaurant

In het hart van de Jordaan is L’invité le Restaurant gevestigd. Bij dit sfeervolle restaurant kunt u dagelijks terecht voor een bijzondere maaltijd waarbij Franse klassiekers worden gecombineerd met mooie biologische producten van Hollandse bodem. U kunt hier ook uw Dinerbon verzilveren! Verwacht geen smaakexplosies in de mond, maar pure herkenbare gerechten met hier en daar een verassende twist. Iedereen die van lekker eten houdt, is bij L’invité le Restaurantaan het juiste adres!

Bij L’invité le Restaurant draait alles om mooie onbewerkte ingrediënten en ambachtelijke bereiding in eigen keuken. Ze werken daarbij graag met lokaal eerlijk vlees, vers gevangen vis en biologische groenten. Ook zult u veel seizoensproducten herkennen op de menukaart. Ruil uw Dinerbon in voor het ‘’Menu Gourmand’’ van drie of vier gangen. U mag dan bij elke gang zelf kiezen welk gerecht u graag wilt eten. Wat dacht u van een maquereau van Noordzee-makreel, garnaaltjes en cornichon als voorgerecht en een gegrilde entrecote met langzaam gegaarde kalfswang als hoofdgerecht? Het is ook leuk om een proeverij te bestellen met uw Dinerbon. Dan krijgt u allerlei kleine gerechtjes die elkaar snel opvolgen. De proeverij wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Producten die u vaak terug zal zien zijn zilte zeegroenten, vergeten groenten, druiven, truffel, makreel, scheermes, wild zwijn, houtduif en kruiden zoals saffraan en mosterdzaad.

Bent u een echte bourgondiër? Het is ook mogelijk om de proeverij uit te breiden met een feestelijk wijnarrangement. Dan proeft u vier verschillende wijnen die uw gerechten perfect zullen begeleiden. Geniet van een avond uitgebreid tafelen met uw Dinerbon!