Maenaam Thai

Adres
Spuistraat 90a
1012TZ Amsterdam
Telefoon
020 - 7580806
Dinerbon.com Amsterdam Maenaam Thai

In Amsterdam is het aanbod van Aziatische restaurants groot, vooral als u in het centrum van de stad een kijkje neemt. Maar er is één van deze restaurants die daar met kop en schouders bovenuit steekt. Het gaat hier, zoals de inwoners van de Spuistraat zullen beamen, om het restaurant Maenaam Thai. De reden dat men zweert bij dit restaurant is hun uitzonderlijke eten en uitmuntende service. Een combinatie die niet te versmaden is. En nu te betalen is met een dinercheque van Diner Cadeau.

Wat direct opvalt bij binnenkomst is de moderne inrichting. Er is duidelijk veel zorg naar uitgegaan. En maar goed ook want het zorgt voor een huiselijke sfeer waar men ongedwongen in kan dineren. Deze aangename sfeer wordt gecomplementeerd door het personeel dat zich duidelijk op de persoonlijke aandacht richt. Dat mag ook wel, het is immers uw avond en met hulp van het personeel wordt er voor gezorgd dat u de perfecte avond heeft. Zij zullen alles uit de kast halen voor u zodat u kunt genieten van het eten.

De kaart van Maenaam is een verzameling van al het beste dat de Orient te bieden heeft. Het gaat hier voornamelijk om de meest iconische keukens. Dit zijn natuurlijk de Chinese, Thaise en de Japanse. Met hulp van het Shared Dining Concept wordt u een wijd palet van smaken aangeboden. Het is een bijzondere ervaring. Een culinaire reis naar het Oosten, haast.

Kom dus snel langs om ook deel te nemen aan deze reis. U kunt deze namelijk ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.