Mama Maria Steakhouse

Adres
Nieuwezijds Kolk 14
1012PV Amsterdam
Telefoon
020 427 9900
Dinerbon.com Amsterdam Mama Maria Steakhouse
Dinerbon.com Amsterdam Mama Maria Steakhouse
Dinerbon.com Amsterdam Mama Maria Steakhouse

Bent u wel eens uit eten geweest in een traditioneel Mexicaans restaurant? Wanneer dit het geval is en u erg enthousiast was of wanneer dit niet het geval is maar wanneer u dit wel graag een keer zou willen dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt nu namelijk met uw dinerbon uit eten gaan in een Mexicaans restaurant, en dat in het hart van de stad Amsterdam! Aan de Nieuwezijds Kolk 14 bent u namelijk het hele jaar door welkom met uw dinercheque bij restaurant Mama Maria Steakhouse. Dit knusse restaurant biedt u een combinatie van goede service, traditionele Mexicaanse gerechten en heerlijke sappige steaks. Omdat het restaurant zo centraal is gelegen in het centrum biedt het daarbij de ideale locatie om te gaan eten wanneer u voor of na uw diner met uw dinerbon nog een activiteit wilt ondernemen in het centrum van de stad.

In de keuken van restaurant mama Maria Steakhouse werken ervaren koks die iedere avond weer hard hun best doen om alle gasten tevreden naar huis te laten gaan. Zij bereiden daar verse steaks en koken met traditionele Mexicaanse ingrediënten. Voor de vleesliefhebber is een bezoek aan Mexicaanse restaurant Mama Maria Steakhouse een waar feestje. IN de Mexicaanse keuken speelt vlees namelijk ook een vooraanstaande rol. Met uw dinerbon kunt u dus echt uitgebreid genieten!

Bent u wel toe aan een leuke avond uit in Amsterdam en houdt u van een lekker stukje vlees, kom dan eens langs bij Mexicaans restaurant Mama Maria Steakhouse en laat u verassen door de smaken uit de Mexicaanse keuken. Uw dinerbon is ook van harte welkom dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek.