Mantoe

Adres
Tweede Leliedwarsstraat 13
1015 TB Amsterdam
Telefoon
020 - 42 163 74
Dinerbon.com Amsterdam Mantoe
Dinerbon.com Amsterdam Mantoe
Dinerbon.com Amsterdam Mantoe

Om één van de eerste restaurants in Nederland te zijn die met een specifieke keuken kookt is een hele opgave. Vooral omdat er sinds de jaren tachtig een zondvloed aan nieuwe restaurants de deuren heeft geopend. Dit is vooral waar voor Amsterdam. Hier is voor elke specifiek land wel een restaurant te vinden. Toch is het een restaurant gelukt om een vrij onbekende keuken in de hoofdstad aan de man te brengen. Het gaat hier om het restaurant Mantoe dat de Afghaanse keuken in Amsterdam aan de man wist te brengen. Het huidige succes van het restaurant laat zien dat deze keuken te lang een gemis is geweest in het culinaire straatbeeld. Kom snel een keertje proeven van deze keuken uit verwegistan. De drempel is tegenwoordig erg laag omdat ze ook cadeaubonnen accepteren. Zoals de dinercheque van Diner Cadeau.

U kunt bij Mantoe helaas niet altijd terecht. Dit is compleet hun schuld. Doordat ze zulk lekker eten hebben, en men van heinde en verre komt om hun eten te proeven, zit het restaurant met grote regelmaat helemaal vol. Het is daarom een aanrader om eerst te reserveren. Het zou immers doodzonde zijn om de heerlijke smaken van de Afghaanse keuken te moeten missen omdat andere u voor waren.

Stap snel op de fiets, het openbaar vervoer of parkeer uw auto in de buurt en kom een vorkje mee prikken bij misschien wel het beste Afghaanse restaurant van Nederland. Vergeet vervolgens niet met uw dinercheque van Diner Cadeau te betalen.