Mayas Grillsteakhouse

Adres
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon
020 - 2218863
Dinerbon.com Amsterdam Mayas Grillsteakhouse
Dinerbon.com Amsterdam Mayas Grillsteakhouse

Grill en Steakhouse Maya is een gezellig restaurant waar u dagelijks terecht kunt voor een diner in Argentijnse stijl. U kunt er ook met uw Dinerbon betalen. Geniet van de zuidelijke vakantiesfeer, verfrissend drankje én een heerlijke Argentijnse steak. Overigens biedt de uitgebreide menukaart van Grill en Steakhouse Maya voor ieder wat wils! Dit maakt deze eetgelegenheid zeer geschikt voor zowel een romantisch diner voor twee als een etentje met vrienden of familie. Hoe dan ook zal u hier in ruil voor uw Dinerbon een plezierige avond beleven!

De ultieme carnivoor is bij Grill en Steakhouse Maya aan het juiste adres. Ze serveren er onder andere hamburgers, spareribs, lamskoteletten, kip en natuurlijk de iconische Argentijnse biefstuk. Deze worden direct geïmporteerd uit Argentinië en op traditionele wijze gekruid en bereid. Bij Maya krijgt u altijd 100% pure kwaliteit! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon een lendebiefstuk, entrecote, ossenhaas, rib eye of t-bone steak. Bepaal zelf hoe groot de steak moet zijn én welk bijgerecht u graag wilt. U heeft daarbij de keus uit frietjes, gepofte aardappel, rijst en groenten. Is iemand in uw gezelschap vegetariër? Die kan onder andere een ‘’Plato Vegetariano’’ met gegrilde groenten, rijst, gepofte aardappel en een maiskolf bestellen.

Grill en Steakhouse Maya is gevestigd in de buurt van het centraal gelegen Leidseplein in de Amsterdamse binnenstad. Dat betekent dat u op steenworp afstand van allerlei beroemde poptempels, theaters, musea en clubs zit te dineren. Dit maakt Maya de perfecte plek om een feestelijke avond uit te beginnen!