Memories of India (geen e-vouchers)

Adres
Reguliersdwarsstraat 88
1017 BN Amsterdam
Telefoon
020 - 6235710
Dinerbon.com Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Dinerbon.com Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)

Een avondje op en top Indiaas genieten? Dat kan met uw Dinerbon in hartje Amsterdam bij Memories of India. Bij Memories of India zijn wij gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke Indiase gerechten, afkomstig uit alle Indiase windstreken. Het restaurant ligt op loopafstand van veel Amsterdamse bezienswaardigheden, waardoor een bezoek aan Memories of India met uw Dinerbon de perfecte afsluiter is van een actief dagje Amsterdam. Bij ons kunnen zowel ervaren genieters van de Indiase keuken als beginnende eters aanschuiven. U kunt al uw diner- en dieetwensen kwijt bij ons attente personeel, zodat wij uw diner kunnen aanpassen naar uw smaak. Stel bijvoorbeeld de pittigheid van onze gerechten bij. Mild of erg heet, waar u zin in heeft!

India is een zeer gevarieerd land met een zeer gevarieerde bevolking. Deze variatie ziet u ook terug in de Indiase keuken. Wij hebben onze menukaart met zorg en passie samengesteld en deze bevat gerechten uit alle Indiase windstreken. Van de hartige en mildere gerechten uit het noorden naar de vurige en kruidige gerechten uit het zuiden, wij hebben voor iedereen wat lekkers in huis. Als u nog geïntroduceerd moet worden in de Indiase keuken doet u er goed aan om een combinatie van een tandoorigerecht (gebakken in een traditionele klei-oven) en een curry te nemen. Zo maakt u meteen kennis met twee klassieke gerechten uit de Indiase keuken. Uiteraard bent u vrij in uw keuze en door onze behandeling van specerijen en kruiden smaakt elk gerecht spectaculair. Kom dat ervaren met uw Dinerbon!

Kom gezellig langs bij Memories of India en laat u een avond op Indiase wijze in de watten leggen. Wij kijken uit naar uw bezoek!