Moti Mahal

Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 34
1012 SB Amsterdam
Telefoon
020 - 6250330
Dinerbon.com Amsterdam Moti Mahal
Dinerbon.com Amsterdam Moti Mahal
Dinerbon.com Amsterdam Moti Mahal

Altijd al een keer naar India gewild, maar is het er nooit van gekomen? U bent in ieder geval van harte welkom bij Moti Mahal, gelegen in het veelzijdige Amsterdam. Bij Moti Mahal kunt u genieten van de grote verscheidenheid van de Indiase keuken. Het hele jaar door is het mogelijk om van 17:00 tot 23:00 te genieten van de heerlijke gerechten die ze hier te bieden hebben; van kip tandoori tot mango lassie. Alles smaakt precies zoals in India. Al vanaf 1982 is dit fantastische restaurant geopend en de chefs hebben al meer dan dertig jaar ervaring. Ook hier bent u van harte welkom met uw Dinercheque!

Bij Moti Mahal vind u een breed scala aan heerlijke kleurrijke Indiase gerechten. Door de grote verscheidenheid raakt bij Moti Mahal elk buikje gevuld. Bent u niet gecharmeerd van pittig eten en loopt u al rood aan van het kijken naar een pepertje? Dan hebben we ook voor u heerlijke milde gerechten waar u uit kan kiezen. In alle maaltijden van Moti Mahal gaan de heerlijkste kruiden zoals ze die alleen in India hebben. Kom een keer langs met uw dinercheque en proef een van onze heerlijk authentieke kleurrijke gerechten. Het personeel van Moti Mahal heet u hartelijke welkom en biedt een luisterend oor voor uw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat u ultiem kunt genieten van onze heerlijke Indiase keuken.

Als u bij ons binnenkomt, stapt u gelijk in een stukje India. Door onze kleurrijke interieur geniet u van uw maaltijd in de echte Indiase sfeer. Ook is het bij ons ook zeer vanzelfsprekend om uw heerlijke Indiase maaltijd af te halen.

Zien we u snel bij ons binnenstappen? Proef van een stukje India en neem uw dinercheque mee!