Natraj

Adres
Transvaalstraat 5
1092 HA Amsterdam
Telefoon
020 6637366
Dinerbon.com Amsterdam Natraj
Dinerbon.com Amsterdam Natraj
Dinerbon.com Amsterdam Natraj

In Amsterdam Oost vind je Natraj, een echt Indian Tandoori Restaurant. Je vindt er alles; complete menu’s, de beste voor-, kip-, lams- en visgerechten, net als de beste vegetarische gerechten en biryani, tandoori naan broden en smaakvolle nagerechten Bij al dit lekkers worden alleen de beste wijnen en bieren geserveerd. Natraj is acceptant van de dinerbon en de dinercheque.

Kipfilet gemarineerd in fijne kruiden en chilipoeder

Nog steeds hebben veel mensen de geheimen van Natraj niet ontdekt. Dan missen ze dus de heerlijkste voorgerechten in de vorm van linzen crackers, kippensoep, dalsoup of onion bhajee, dit zijn gebakken bolletjes ui. Vooraf kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld hot chickenwings uit de kleioven. Over de kleioven gesproken, bij gerechten als tandoori chicken, garlic tandoori chicken en pepper tikka wordt ofwel basmati rijst of naan brood geserveerd. Een pepper tikka? Dat is een kipfilet die gemarineerd is in fijne kruiden met chilipoeder.

Alleen de beste kipgerechten bij Natraj

Ook aan te raden bij Natraj zijn de verschillende kipgerechten zoals chicken curry, chicken tikka saag of chicken saag, dit is kipfilet dat bereid is in spinazie en mosterdbladen. Natraj is veelzijdig en biedt dus ook de meest smaakvolle visgerechten in de vorm van fish curry, fish vindaloo, butter fish en butter prawn. Ook aan de vegetariërs is gedacht, ook zij hebben ontzettend veel te kiezen bij Natraj, waar het behalve heerlijk eten is ook altijd warm en gezellig is.

Kies voor mango ijs of voor een rijstdessert als je heerlijk na wilt tafelen

Natafelen bij Natraj doe je met bijvoorbeeld pista kulfi, dit is traditioneel Indiaas pistache ijs. Er is echter ook mango kulfi en een Indiaas rijstdessert beschikbaar. Nadat jij je ook dit prima hebt laten smaken betaal je vervolgens met de dinerbon of de dinercheque. Een regelrechte aanrader, Natraj in Amsterdam Oost.