Perzisch Restaurant Parsa

Adres
De Clercqstraat 2
1052 NC Amsterdam
Dinerbon.com Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa
Dinerbon.com Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa
Dinerbon.com Amsterdam Perzisch Restaurant Parsa

Gebruik uw restaurant cadeau om authentieke Perzische gerechten uit te proberen, zoals Barg Tjello kabab (gegrilde lamshaas), Baghali polo ba morgh (kipschenkel gerecht) of een vegetarische Mirza ghasemi (gekookte aubergines met eiersalade). Bar & Grill Restaurant Parsa heeft een uitgebreide menukaart met uitsluitend gerechten uit de Perzische oftewel Iraanse keuken. Ook het interieur van het restaurant en de gastvrije sfeer voert u naar het oude Midden-Oosten. Zo maakt u met een simpele restaurantbon een verre culinaire reis.

Voor 10 tot 15 euro geniet u bij Parsa al van een verrukkelijk hoofdgerecht. Op het menu staan veel uniek gekruide kababs met lamsvlees als basis, maar ook uiteenlopende Perzische kip- en visgerechten. Een rijstmix met tuinbonen of rode bessen, gegrilde tomaten en een verrassende salade zijn uiteraard inbegrepen. Als u voor een vegetarisch hoofdgerecht kiest, gaat er gemiddeld maar 7 euro van het tegoed op uw restaurantbon af. Geheel in Iraanse stijl kunt u uw maag prepareren met een zalige yugurtmix, een luchtig gortsoepje of gegrilde olijven als voorgerecht. Voor het nagerecht biedt Parsa diverse fameuze Iraanse ijssoorten, waaronder Bastani Sonati en Faloedeh.

Bar & Grill Restaurant Parsa heeft een mooie ligging, nagenoeg op de rand van Amsterdam Centrum. U kunt er van maandag tot zaterdag tussen 14.00 en 01.30 op zijn Perzisch lunchen en dineren. Uw restaurant cadeau is uiteraard op elk moment welkom. In de eetzaal vindt u Perzische vloer- en wandtapijten, prachtig beklede stoelen en fraaie antieke decorstukken. Dankzij de typische Midden-Oostelijke ambiance met milde verlichting, heeft u aardig wat privacy. Een romantisch etentje kan dus even makkelijk als een gezellig uitje met familie of collega’s. Maar het allerbelangrijkste blijft de kwaliteit en de authenticiteit van de maaltijden. Geurig gekruide vlees, vis, vegetarische en ovengerechten die bekoorlijk en vriendelijk worden geserveerd. Bij Parsa ervaart u voor een schappelijke prijs het echte Perzische culinaire gevoel.