Piccolino

Adres
Lange Leidsedwarsstraat 63-65
1017 NH Amsterdam
Telefoon
020 6231495
Dinerbon.com Amsterdam Piccolino
Dinerbon.com Amsterdam Piccolino
Dinerbon.com Amsterdam Piccolino
Dinerbon.com Amsterdam Piccolino

Piccolino in Amsterdam is in 1971 begonnen als klein Italiaans restaurant, maar biedt inmiddels plaats aan wel tachtig klanten. De zaak is door Napolitanen gestart en nog steeds een familiebedrijf. Heb je een zwak voor de authentieke Italiaanse keuken? Maak dan je keuze uit de gevarieerde kaart of ga voor een aantrekkelijk geprijsd menu. Veel vaste klanten roemen de goede prijs-kwaliteitverhouding en de vriendelijke bediening. Iedereen voelt zich meteen thuis in dit gezellige restaurant in het centrum van Amsterdam en ook als vegetariër heb je een ruime keuze met je Dinerbon. Of je nu binnen plaatsneemt of in de zomer buiten gaat zitten, genieten doe je hier altijd!

Ben je moe, maar voldaan van een dagje winkelen in Amsterdam? Dan zullen de pasta’s en deeggerechten uit de oven je maar wat goed smaken. Ook als je van plan bent om gezellig uit te gaan in de buurt van het Leidseplein, is het een goed idee om de avond te beginnen bij Piccolino. Kies dan met je Dinercheque een heerlijk belegde pizza uit of laat de Italiaanse smaken tot je komen met de traditionele vis- of vleesgerechten.

Of je nu onder het genot van een lekker wijntje een dampende pizza of een pastagerecht bestelt of gaat voor een uitgebreid diner dat begint met een van de tongstrelende antipasti, jij mag het zeggen. Van ossenhaas carpaccio tot gemengde salades met tonijn of zalm, jouw favorieten uit de Italiaanse keuken vind je hier allemaal terug. Je kan hier niet alleen genieten van een met zorg bereide maaltijd, maar ook je budget in de gaten houden, want de prijzen vallen reuze mee.

Veel klanten komen steeds terug voor de pizza’s met de knapperige bodem en smakelijke vulling, maar ook de pasta’s en andere gerechten uit de keuken van Piccolino zijn bij velen geliefd. 'Piccolino' betekent weliswaar 'klein', maar toch is dit restaurant een begrip in Amsterdam. Heb je een Dinerbon en ben je nieuwsgierig geworden? Breng dan snel een bezoekje aan de Lange Leidsedwarsstraat 63-65. Je Dinercheque kan je hier altijd goed besteden, of je nu groot bent of klein!