Pind Punjabi

Adres
Van Woustraat 240
1073 NC Amsterdam
Telefoon
020 3583086
Dinerbon.com Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon.com Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon.com Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon.com Amsterdam Pind Punjabi
Dinerbon.com Amsterdam Pind Punjabi

Geniet van diverse originele gerechten op de menukaart van Pind Punjabi in Amsterdam

Bij Pind Punjabi in Amsterdam ben je verzekerd van een unieke eetervaring. De keuken staat bekend om een breed scala aan innovatieve Indiase gerechten en je gaat uit eten in een stijlvolle en elegante omgeving. Wie weet probeer jij een keer Tandoori Paneer Tikka, Kip Shorba, Indiaas gekruide kippenvleugels, Paneer Pakora en samosa’s uit! Voor wat voor soort gerechten kies jij met de restaurantbon bij Pind Punjabi in Amsterdam?

Indiase sferen staan centraal bij Pind Punjabi in Amsterdam

Bij Pind Punjabi in Amsterdam waan je jezelf vanaf het eerste moment in Indiase sferen. Met je restaurant cadeau geniet je van een tropische en unieke sfeer. Het enthousiaste team van Pind Punjabi in Amsterdam helpt je graag met het samenstellen van het ideale menu en vertelt je alles over de smaken, de gerechten en de streek waar ieder product van afkomstig is. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een tafel vrij is, kun je het beste van tevoren even een reservering maken met je restaurant cadeau. Het personeel zorgt er in dat geval voor dat er een tafel voor je vrij is.

Uitstekende service vormt het uitgangspunt bij Pind Punjabi in Amsterdam

Uitstekende service vormt het uitgangspunt bij Pind Punjabi in Amsterdam. De keukenbrigade van het restaurant kookt al meer dan 30 jaar en weet hierdoor precies hoe de authentieke smaken het beste over kunnen worden gebracht. Zijn er allergieën in het spel of heb je bepaalde dieetwensen? Neem in dat geval gerust contact op met het personeel en geef je wensen door. Op deze manier kun je optimaal gaan genieten met je restaurantbon en hoef je je nergens zorgen over te maken.