Pizza Pino

Adres
Lange Leidsedwarsstraat 104-106
1017NH Amsterdam
Telefoon
020 6277237
Dinerbon.com Amsterdam Pizza Pino
Dinerbon.com Amsterdam Pizza Pino

Ga nu met uw dinerbon naar Ristorante Italiano Pizza Pino! Aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam is Pizza Pino gevestigd. Doordat het midden in het centrum van Amsterdam staat is het een makkelijk bereikbare locatie. Het restaurant is knus en gezellig, de gasten die er vaker zijn geweest keren elke  keer opnieuw terug. De bediening is er vriendelijk en alles ziet er verzorgd uit. Doordat zij nu ook uw dinerbon accepteren als betaalmiddel kunt u helemaal een onvergetelijk bezoek beleven!

Elke dag worden de gerechten vers bereid. Een aantal gerechten van de kaart zijn: Lasagna al Forno (Laagjes deeg met rundergehakt, bechamelsaus, nootmuskaat en kaas in tomaten-roomsaus), pizza Vegetariana (champignons, paprika, asperges, artisjok en olijven), Ravioli del Piero (rundergehakt en gorgonzola in rosésaus), Aglio e Olio Peperoncino (olie, knoflook en chili), Zuppa di Cipolla (uiensoep) en Mista con Gorgonzola (gemengde salade met gorgonzola kaas). Lekkere gerechten die natuurlijk zijn te betalen met uw dinerbon. De verrukkelijke gerechten zijn afkomstig uit de verschillende categorieën van Pizza Pino: pizza’s, pasta’s, gevulde deegkussentjes,  soepen, salades, visgerechten, vleesgerechten, warme en koude voorgerechten, risotto en spaghetti. Heerlijke drankjes kunt u uiteraard ook krijgen bij het restaurant. Ook hier is een ruime keuze aan. U kunt er uw eigen smakenfestijn van maken!

Van maandag tot en met zondag kunt u terecht bij Ristorante Italiano Pizza Pino. De openingstijden zijn elke dag hetzelfde: 12:00 uur tot 0:00 uur. Pak gerust uw dinerbon en ga naar Ristorante Italiano Pizza Pino!