Pizzeria Sicilia

Adres
Scheldestraat 85
1078GJ Amsterdam
Telefoon
020 664 6502
Dinerbon.com Amsterdam Pizzeria Sicilia
Dinerbon.com Amsterdam Pizzeria Sicilia
Dinerbon.com Amsterdam Pizzeria Sicilia

Pizzeria Sicilia is een Italiaans specialiteitenrestaurant, te vinden in de gezellige Amsterdamse Rivierenbuurt. Zowel buurtbewoners als mensen van buitenaf komen hier graag voor de heerlijke traditionele Italiaanse gerechten en gemoedelijke sfeer. U kunt er ook terecht met uw Dinerbon! Ze serveren pizza’s, pasta’s, lasagne en nog veel meer. Sicilia beschikt over een uitgebreid menu, zodat u altijd naar wens kunt eten. De vriendelijke bediening staat dagelijks voor u klaar om er een geslaagde avond van te maken. Dit is gastvrijheid zoals u alleen in Italië kunt vinden! Uw Dinerbon wordt hier ook geaccepteerd.

Als u een grote fan bent van de traditionele Italiaanse keuken, bent u bij Pizzeria Sicilia aan het goede adres. Zo hebben ze overheerlijke voorgerechtjes, die u geheid zullen doen wensen naar meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van olijven met salami, salade caprese met mozzarella of de carpaccio van ossenhaas met kappertjes, citroen en Parmezaanse kaas? Als u van verse pastagerechten houdt, zit u bij Pizzeria Sicilia wel goed tijdens een etentje met uw Dinerbon. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Ze hebben onder meer een klassieke Spaghetti Bolognese maar ook bijzondere varianten zoals de Spaghetti Ai Frutti Di Mare met tomatensaus en verschillende soorten vis.

Overigens staan er ook heel veel verschillende pizza’s op de menukaart van Pizzeria Sicilia. Alle pizza’s worden vers belegd en afgebakken in eigen oven. Met uw Dinerbon is echt van alles mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor de Pizza Toscana met gorgonzola, pikante worst en rucola. Een klassieke Pizza Margherita of Pizza Tonna kan uiteraard ook. Bij Pizzeria Sicilia waant u zich in het prachtige en zonnige Italië!